Altınordu Belediyesinin güvenli ulaşım, standardı yüksek ve konforlu bir şehir hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar hız kesmiyor. Boztepe ile birlikte 45 mahallenin geride kaldığı beton programının tamamlandığı bölgelerde yüzler gülüyor; vatandaş mutlu.

Beton yol çalışmalarıyla kırsal mahallelerde ulaşımda konforu sağlayan Altınordu Belediyesi, Boztepe mahallesinin Duapeliti, Hacıhamzaoğlu, Çorbacıoğlu1 ve Çorbacıoğlu2 sokakları konforlu beton yolla buluşturdu.

MAHALLE MUHTARI VE VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Boztepe Mahallesi Muhtarı Mustafa Kurucu yapılan hizmetlerden dolayı Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'e teşekkür etti. Muhtar Kurucu, “Sayın Aşkın Başkanımızın 72 mahalleye beton yol çalışması kapsamında mahallemizde 5 sokağımızda beton yol çalışmalarımızı tamamladık. Aşkın Başkanımızın yaptığı ve yapacağı hizmetlere mahallem ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Mahalle sakinleri de sevinç duygularını paylaşarak Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

BAŞKAN TÖREN “İŞ VE HİZMET ÜRETEN VE TÜM İMKANLARIYLA HER ALANDA VATANDAŞLARININ YANINDA OLAN BİR BELEDİYEYİZ”

Biz, şehri ve hemşehrileri için var gücüyle çalışan onların hiçbir sorununa kayıtsız kalmayan, şehre hizmet insana hürmet anlayışı ile sorunlara çözüm odaklı yaklaşan iş ve hizmet üreten tüm ekip ve imkanlarıyla her alanda vatandaşlarının yanında olan bir belediyeyiz. Hizmet ederken ölçümüz adil olmak. Biz, ötekisi olmayan bir şehir anlayışıyla çalışıyoruz. Tamamlanan çalışmalarımız bölge sakinlerine hayırlı olsun” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim