Kampa; Teknik Koordinatör Ziya Özgören, Antrenör olarak Pavlo  Netreba ve Yılmaz Göktekin, Masör Roman Dukhopelo , Sporcular ise Ümit Şamiloğlu, Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder, Mustafa Arca, Sercan Demir ve Yunus Emre Gündoğdu katıldı.
Moskova Büyükelçiliği’nin daveti üzerine kamp bitiminde Milli Takım Moskova Büyükelçisi Sayın Mehmet Samsar’ı makamında ziyaret etti.
Milli Takım Koordinatörü Ziya Özgören; “Rusya’da yapılan bu kampın Olimpiyatların son seçmesi olan Artistik Cimnastik Stutgartt Dünya Şampiyonası öncesi dünyanın en iyi ilk üç takımından biri olan Rus Milli Takımı ile aynı anda çalışma fırsatı bulduğumuz için şanslı olduğumuzu ve teknik anlamdan çok motivasyon olarak sporcularımıza iyi geldiğini düşünüyorum. Rus Milli Takımının çalışma koşullarına şahit olduğumuzda Türk Milli Takımının çok farklı çalışmadığını gördük. Bu sonuç ülkeden yüksek bir öz güvenle ayrılmamıza sebep oldu. Kamp sonunda Moskova Büyükelçiliğimizin daveti üzerine Moskova Büyükelçimiz Sayın Mehmet Samsar’ı makamında ziyaret ettik” dedi.
Haber: Yasemin YÜKSEL / BSHA

Editör: TE Bilişim