Çözüm Bekleyen Sorunlarımız Var”

MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak yayınladığı açıklamada şu sözler yer verdi. 31 Mart seçimlerinden bu yana 3 ay geride kaldı. Bu bazı hazırlıkları yapmak ve planlama için oldukça yeterli bir zaman. Acil çözüm bekleyen sorunlarımız var. Yeterince düşündük, artık harekete geçmenin zamanı gelmiştir.

Geçtiğimiz hafta yağan kısa süreli sağanakta bile hemen sular altında kaldık. Altyapımızda sıkıntılarımız var. Kışın çamurdan, yazın tozdan geçemediğimiz sokaklarımız var. Hizmet bekleyen mahallelerimiz var. Hayırlı olsun ziyaretleri bitti, İstanbul seçimleri bitti. Artık kaybedecek vaktimiz yok. İşimize odaklanmak zorundayız.

“Büyükşehir Yaptığı İşi Neden Fatsalıya Sormuyor”

Ayrıca altını özellikle çizmek istediğim bir başka konu, Büyükşehir belediyemiz tarafından yapılan hizmetler olduğu gibi kabul ediliyor. Bu hizmetler her ne kadar iyi niyetle yapılıyor olsa da, işçilik ve malzeme açısından çok kötü olabiliyor. Bu hizmeti yapan yüklenici firma işi kime teslim ediyorsa, teslim alan kişi veya kurumun önce Fatsa ve Fatsalıya o işi kabul ettirmesi şarttır.

Örneğin, Reşadiye Caddesi daha geçen sene yapıldı. Her yağmur sonrası sel taşkınına maruz kalan Dumlupınar Mahallesi mobilyacılar kısmı hiç dikkate alınmamış ve şu anda da en ufak bir yağmurda su taşkınlarına neden olmaktadır. Ayrıca beton baskı kaldırımlar çok özensiz yapılmış, dökülen asfalt perişan haldedir.

“Sahile Yapılan Koşu ve Bisiklet Yolu Rezaleti”

Bir başka örnek ise sahilimizdeki bisiklet ve koşu yolu projesidir. Bu işleri alan yüklenici firma kafasına göre takılmış, rezalet bir işçilik sergilemiş ve Büyükşehir’in hangi kişi ve kurumu ise, Fatsa’ya ve Fatsalıya sorma ihtiyacı duymadan işi kabul etmiştir. Sustukça hiçe sayılıyor, hizmetlerden mahrum kalıyor, yapılan hizmetlerde ise laf olsun misali iş yapılıp hiç hak etmediğimiz sonuçlara maruz kalıyoruz.

Artık Fatsa, yönetimiyle, kadroları ile kendini yenilemiş, üzerindeki ölü toprağını atmış olması gerekir. Ve şimdi geçmişe bahane bulmadan, gelecek için yapılan planlamalarla iş yapma zamanıdır. Fatsa olarak beklemeye zamanımız da, tahammülümüzde yoktur.  

Editör: TE Bilişim