Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçe mahalle ve grup yollarını standartı yüksek bir yapıya kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kumru ilçesine bağlı Erikçeli Mahallesi’ni asfalta kavuşturan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Perşembe ilçesinde toplam uzunluğu 6 km olan ve 7 mahalleye güzergâhı bulunan Kırlı-Teknepınar Mevkii’nde asfalt çalışması başlattı.

BAŞKAN GÜLER: “ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ KAZANDIRDIK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 ilçede birçok noktada devam eden altyapı, sanat yapıları, reglaj ve onarım çalışmalarının yanı sıra program dâhilinde asfalt çalışmalarına da hız kazandırdıklarını söyledi. Perşembe ilçesine bağlı Kırlı Mahallesi Teknepınar Mevkii’nde sathi asfalt çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Başkan Güler, “ Toplam 6 km uzunluğundaki güzergâh 7 mahallemizi yakından ilgilendiriyor. Yolun 3 bin 200 m’lik kısmında çalışmalar tamamlandı. Bu yol Kırlı-Teknepınar Mevkii’nden Yarlı ve Yassıbahçe Mahallelerimizi Fatsa yoluna, Kuyluca ve İmeçli Mevkii’nden ise Bolaman Mahallemize bağlayan bir güzergâh. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerimizce devam eden çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp mahallelerimizi standartı yüksek bir yola kavuşturacağız” dedi.

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin Kumru ilçesinin en yoğun nüfuslarından birine sahip Erikçili Mahallesi’nde tamamladıkları asfalt çalışmasının ardından Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti. Yalçuva resmi facebook hesabından yaptığı açıklamada, “Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Erikçeli Mahallemizde 1,8 km’lik yolun asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Destekleri ve çalışmaları nedeniyle OBB Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, OBB Genel Sekreterimiz Coşkun Alp’e, Genel Sekreter Yardımcımız Ali Erdal Gülderen’e, Selahattin Aydın ile Suat Olgun’a ve OBB Ulaşım Daire Başkanımız Metin Yayla’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz”  ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim