İSTİŞARE İLE YÖNETİM: “MAZERET YOK, HİZMET VAR”

Yüzde 50,57 oy oranı ile başkanlık makamına oturan Tören, vatandaşın kapısını her an açık tutarken sorunlara çözüm bulmak, önerileri not almak adına belediye içindeki yapılanmasını da ivedilikle tamamladı.

3 belediye başkan yardımcısını vatandaşın hizmetine görevlendiren Aşkın Tören, kendisi de dur durak bilmezken, onu her an bir caddede hizmet takibinde ya da ilçenin uzak mahallelerinden birinde vatandaş sofrasında görmek mümkün.

Belediye başkanı sadece ilçesinde ikamet eden değil, gurbetteki hemşerilerinin de yanında. Zaman zaman il dışı ziyaretler gerçekleştiren Başkan Tören, bazen eleştiri oklarına hedef olsa da mesaisini hemşeri buluşmalarındaki samimi fikir alışverişlerine ayırıyor.

İSTİŞARELER HİZMETE YÖN VERİYOR

Ak Parti siyasetinde yola koyulan Tören, "Gönül Belediyeciliği" şiarını seçim sonrası da layığı ile yerine getiren isim olarak öne çıkıyor. Tören göreve geldiği günden bugüne geçen 3 aylık süreçte parti kollarının yanı sıra sokaktaki vatandaşın da fikirlerine önem vererek şehrin ihtiyaçlarını bizzat yaşayanlarla tespit ediyor.

Projelerini her zaman çantasında bulunduran Altınordu Belediye Başkanı ilçe sakinlerinin görmek istediği proje ve hizmetleri bu sayede belirliyor.

MAZERETİ OLMAYAN BELEDİYECİLİK

İstihdamdan kültür sanata, edebiyattan spora kadar birçok alan ve sosyal imkanlar anlamında değer üreten bir Altınordu anlayışı ile belediye başkanlığı görevini titizlikle sürdüren Tören, gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerde “Mazeretimiz yok” ifadesini de sık sık kullanan bir isim. Kendisine inanıp güvenenleri yarı yolda bırakmayacağını her fırsatta dile getiren Başkan Tören, şehir içi toplu taşıma araçlarını kullanmasıyla, sanayici esnafıyla demir dövmesiyle bu vaadini ispatlıyor.

ÖVGÜ DE VAR ELEŞTİRİ DE…

31 Mart yerel seçimleri sonrası belediye çalışmalarına ilişkin detayları sosyal medyadaki takipçileriyle de paylaşan Altınordu Belediye Başkanı, “Güzel Ordumuz güzel insanları ve güzel başkanlarıyla daha da güzel olur inşallah” temennilerini içeren yorumlar alırken yeri geliyor eleştirel tepkiler de alıyor.

Yorumlar bizzat başkanın kendisi tarafından yönetilen sosyal medya hesaplarında takip edilip teşekkürü ediliyor, tepkiler çözüm için yolu aranıyor.

ŞEHİR BAŞKANINA GÜVENİYOR

Yerel seçimler öncesinde İŞKUR gibi Türkiye’nin en önemli istihdam kurumunda ulusal ve uluslar arası çalışmalara başarıyla imza atan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bu alandaki bilgi ve birikimini Altınordu’ya aktaracak ve bu kentin kanayan yarası olan istihdam sorununa çözüm arayacak. Halen devam eden “Hayırlı olsun” ziyaretlerini de kabul eden Başkan Tören, çantasındaki projelerin yanı sıra vatandaştan aldığı notları da masa üstüne alarak şehrin geleceği için önemli bir mesai harcayacak. Bunu bilen Altınordu sakinleri kentin adeta fotoğrafını değiştirecek olan başkanına güveniyor.

Editör: TE Bilişim