Fatsa, Aybastı ve Ünye ziyaretlerinin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, burada Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Genel Sekreter Coşkun Alp, Genel Sekreter Yardımcıları Erdal Gülderen, Selahattin Aydın, Suat Olgun ve Daire Başkanları tarafından karşılandı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, burada yaptığı açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Genel Başkan Vekili Kurtulmuş, “Hilmi bey hakikaten birikimiyle, siyasi tecrübesiyle, ahlakıyla ve kişiliğiyle Ordu’ya gerçekten çok büyük hizmetler yapacağını bildiğimiz, inandığımız, değerli bir dostumuzdur. Değerli bir devlet adamıdır, siyaset adamıdır. İnşallah Ordu’da sevginin, saygının, bilimin, ahlakın hâkim olacağı bir dönem olacak. Hilmi beyin hizmetleri ile Ordu, Karadeniz’in hatta Türkiye’nin tüm illeri arasında ümit ediyorum ki parmakla gösterilen bir il haline gelecek. Allah hayırlı mübarek etsin, hayırlı hizmetlerinde muvaffak kılsın, vaktini bereketlendirsin ve inşallah bu dönemde gerçekten parmakla gösterilecek çok değerli hizmetlerde muvaffak olsun diyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şu açıklamada bulundu:

“Genel Başkan Vekilimiz, hocamız, Bakanımızın Ordu Büyükşehir Belediyemize teşrif etmeleri bizi son derece mutlu etti. Gerçekten bugün bizim için çok özel bir gün. Kendileri, tecrübelerinden, bilgilerinden, örnek ahlakından faydalandığımız rol modelimiz, bizim son derece saygı duyduğumuz örnek aldığımız bir büyüğümüzdür. Kendilerinin tavsiyelerini can kulağı ile dinleyeceğiz ve tatbik etmeye gayret edeceğiz”

Editör: TE Bilişim