Ordu Büyükşehir Belediyesi altyapısı tamamlanan Perşembe ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi yolunda, sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmaların 7 mahalleye hizmet vereceğini belirtti.

BAŞKAN GÜLER: “SICAK ASFALT, 7 MAHALLEYE HİZMET VERECEK”

Toplam uzunluğu 2 km olan yolun kısa sürede hizmete gireceğini dile getiren Başkan Güler, “ Yağmur suyu, elektrik ve kanalizasyon hattı ile altyapısı sil baştan yenilenen güzergâhta 1.000 m3e yakın taş duvar imalatı çalışması yapıldı. 2018 yılında yolun 300 m sıcak asfalta kavuşmuştu. Şimdi yolun geri kalan kısmındaki çalışmaları başlattık. 2 km’lik yolda yapacağımız sıcak asfalt çalışması, Kacalı, Hamidiye, Babalı, Bolatlı, İstanbul Boğazı, Ortatepe ve Anaç Mahallelerimize hitap edecek” diye konuştu.

BİR MÜJDE DE KIRLI’YA

Bir müjde de Perşembe ilçesine veren Başkan Güler, “Kacalı Deresi kenarında geçtiğimiz günlerde bir km’lik kısmı sıcak asfalta kavuşturmuştuk. Önümüzdeki günlerde ise yine önemli bir güzergâh olan Kırlı Mahallesi ile Teknepınar Mevkii arasındaki 6 km’lik kısımda sathi asfalt çalışmalarını başlatıyoruz. Ayrıca ilçe genelinde reglaj, hendek temizliği ve çakıllama çalışmalarımız da devam ediyor” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim