Recep Kara sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Dün yağmura rağmen yapılan düzenlenen ve Ordu Aybastı Perşembe yaylasında ermeydanını dolduran, gönülden destek veren kadirşinas Ordulu, özelikle Aybastılı hemşerilerime, uzaktan gelen misafirlerimize çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Ben hiçbir siyasi oluşuma üye değilim. Ordu ile alakalı memleketim için hiçbir ikbal beklentim yoktur. Bu bilinsin, spor alanın da ülkeme hizmetime, genç kardeşlerimizi yetiştirerek hayatımıza devam edeceğiz.

Orduluların, ülkemin milli sporcusuyum. 30 yılımı ata sporumuzun, güreşimizin neferi olarak hizmet ettim ve devam ediyorum. Birçok sporcu kardeşimize rol model olup, onları Türk sporuna kazandırdık. Memleketimi şerefimizle gururla temsil ettim, ediyorum.

Ancak Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından organizasyonu yapılan Perşembe Yaylası Güreşlerimizin etkinliğine Recep Kara’yı davet etmeye bilirsiniz. Sahaya giremez diyebilirsiniz. Tribünde yazan ismimizi, elinizdeki güçle kaldırabilirsiniz. OBB deki görevlerimi bırakmam için her türlü mobbingi, ahlaksızca yaparak bizleri çalışamaz duruma getirebilirsiniz.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 2016 yılın da Kırkpınar altın kemerini aldığımda, külliyede şahsımı onurlandırdığı gün “Recep evladım ORDU ‘dan yeni Recepler çıksın” dediği için o gün karar verip, memleketime spor alanında kendi bilgi sahibi olduğum işte hizmet etmeye, Sayın Enver Yılmaz’ın da daveti üzerine geldim. Sayın Hilmi Güler başkanın göreve gelmesinden hemen sonra, baskı ve zulüm artarak devam edince, bizim Ordu ‘da kalmamız artık mümkün olmadı. Şimdilik bu kadar. Güç sizde ayarını bozduğunuz kantar gün gelir sizi de tartar. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim