Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Jandarma Teşkilatının 180. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin mesajında; “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin önemli bir parçası olarak, Devletimizin bekası, milletimizin refahı için Emniyet Teşkilatımızla birlikte toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan Jandarma Teşkilatımızın 180. kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız.

Jandarma Teşkilatı Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması ve ülkemizde düzenin sağlanması gibi önemli görevleri, üstün hizmet anlayışıyla, başarıyla yerine getirmektedir. Yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük bir özveriyle görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatı, “Önce insan” diyerek ve “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışına sahip olarak, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten, halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımızla bütünleşmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 180. kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Halen görevde bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.   *YENİDÖNEM

Editör: TE Bilişim