Geçtiğimiz Perşembe günü elim bir kaza sonucu hayata veda eden Perşembe Belediyesi meclis üyesi, fotoğrafçı esnafı Ersin Alp, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Alp'ten geriye sosyal medyadaki fotoğrafları ve son olarak kaza anında başkaları tarafından çekilen takla atmış otomobilin görüntüleri kaldı. Genç fotoğrafçının arşivine eklenen son kareler ise cenaze töreninden oldu. Bu sefer kamera önünde olan kendisiydi.  36 yaşındaki genç için, Perşembe Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi, Yeni İhsaniye Camii'nde cenaze namazı kılınarak helallik alındı.

"CANIMI KAYBETTİM"

Ersin Alp'in cenaze törenine yakınları, sevenleri ve Perşembe ve Ordu protokolünden birçok isim katıldı. Belediye önündeki törende söz alan 31 Mart yerel seçimelri Perşembe Belediye Başkanı Adayı CHP'li Ata Alkan, "Benim için çoğu kez arkadaş, çoğu kez sırdaş, benim için yoldaştı. Ben canımı kaybettim" diyerek Alp'in özgeçmişini okurken gözyaşlarına hakim olamadı.

"GÜLEN YÜZÜNÜ UNUTMAYACAĞIZ"

Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan ise, "Biz onu yakından tanırdık. Onun güler yüzü hiçbir zaman unutulmayacak. Perşembe'de kendisini her zaman anacağız. Naif ve kibar kişiliği ile gönlümüzde yer edinmişti. Rabbim mekanını cennet eylesin. Hepimizin başı sağolsun diyorum." ifadelerini kullandı.

Henüz 2 yıllık evli olan Alp'in eşi, Galatasaray bayrağına sarılı tabutun başında dakikalarca ağlayarak gözyaşı döktü. Ailesi de sevenlerinin tesellisiyle güçlükle ayakta kalabildi.

İlçenin tanınan esnafları arasında yer alan ve önceki gün Kumbaşı mevkiinde hayata veda eden Alp'in cenazesi Perşembe Düz Mahalle Ormancı kabristanlığından son yolculuğuna uğurlandı.

Editör: TE Bilişim