Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden DADD RALLİ Komodoru ve Planlayıcısı İsmail Zühtü Tümer, “Ordu’da Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in bizlere vermiş olduğu destekle buraya keyifle geliyoruz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanının denizcilik faaliyetleri için yaptığı çalışmaları gönülden destekliyorum” dedi.

Karadeniz'i dünya yelken turizmine açmak, bölgenin doğal ve turistik güzelliklerini keşfetmek amacıyla 4'ü yabancı 21 yelkenli yat ve 45 amatör denizci Ordu’ya gelerek Kumbaşı Limanı'na demir attı. Yatları Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası eşliğinde karşıladı.

 “ORDU’NUN KABUĞUNU KIRAN BİR ŞEHİR OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİZ”

Amaçlarının şehri deniz ile daha haşır neşir hale getirmek olduğunu belirten Başkan Güler, Dadd Ralli üyelerinin Ordu’da bulunmasından son derece memnuniyet duyduğunu söyledi.

Başkan Güler konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Ordu’muz bugün olağanüstü günlerinden birini yaşıyor. Dadd Ralli üyeleri 21 teknesi, 45 mürettebatı Ordu’muzu şereflendirdiler. Onları bandomuz eşliğinde karşıladık. Birlikte Ordu’muzun türkülerini söyledik. İçlerinde değişik ülkelerden gelen misafirlerimiz de bulunuyor. Amacımız zaten sahil şehri olan Ordu’muzu denizle daha haşır neşir hale getirmek. Böyle güzel bir fırsatı bizlere verdikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz onları ağırlamaktan son derece mutluyuz. Ordu’muzun hem güzelliklerini sunacağız hem de misafirperverliğini göstereceğiz. Ordu böylelikle şehircilik, spor, turizm anlamında kabuğunu kıran bir şehir olduğunu herkese göstermiş olacak”

 “ORDU’YA GELİRKEN BÜYÜK BİR KEYİFLE GELİYORUZ”

Başkan Güler’in Ordu’da hayata geçirdiği denizcilik faaliyetlerini gönülden desteklediklerini belirten Dadd Ralli Karadeniz 2022'nin Planlayıcısı ve Komodoru İsmail Zühtü Tümer, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Ordu’ya keyifle geldiklerini ifade etti.

Dadd Ralli Planlayıcısı ve Komodoru Tümer şöyle konuştu:

 “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanının denizcilik faaliyetleri için yaptığı çalışmaları gönülden destekliyorum. Başkanımız ile biz 2018 yılından bu yana irtibat halindeyiz. Her zaman bizlere destek gösteriyor. Ordu’ya gelirken büyük bir keyifle geliyoruz. Belediyeler anlamında her yerde aynı desteği bulamıyoruz. Burada gördüğümüz destek bizleri mutlu ediyor. Karadeniz’de yelken ve yat turizminin önünü açacak işler yapmamız lazım. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanının bizlere göstermiş olduğu destek aynı konuda hem fikir olduğumuzu gösteriyor.”

Ordu’da 5 gün konaklayacak Dadd Ralli üyeleri denizden şehrin coğrafyasını seyretme imkânın yanı sıra tarihi ve turistlik yerlerini de ziyaret edecek. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim