Dünyayı kısa sürede etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) Salgını döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 17 günlük tam kapanma sonrası Ordu Büyükşehir Belediyesi fırsatı değerlendirerek, 19 ilçede hummalı bir çalışma başlattı. Sokak kısıtlamasını fırsata dönüştüren Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede farklı daire başkanlıkları tarafından yapılan 251 çalışma ile Ordu’yu dünya kenti yapma yolunda hızla ilerliyor.

Altyapıdan üstyapıya birçok alanda çalışma yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi Akkuş’tan Mesudiye’ye, Ünye’den Gülyalı’ya kadar 19 ilçede yürüttüğü bu çalışmalar ise vatandaşlardan da tam not alıyor.

“251 AYRI NOKTADA ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR”

Türkiye geneli uygulanan 17 günlük tam kapanma dönemini fırsata çevirdiklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ekiplerimiz 19 ilçede 251 noktada çalışma yürütüyor, dedi.

Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Başkan Güler, “İlimiz genelinde başlattığımız büyük çalışma seferberliğine tam kapanma sürecinde de devam ediyoruz. Aynı anda 251 noktada çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz ile Ordu'yu bir dünya kenti yapma hedefimize emin adımlarla yürüyoruz” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim