Talip KOCAKOÇ / YENİDÖNEM

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Adıgüzel, saha çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretleri sırasında parti davasını ve 24 Haziran seçimlerine yönelik projelerini anlatan Adıgüzel, Altınordu;’da gençlerle buluştu.

Partisinin gençlere verdiği değeri dile getiren Adıgüzel, hazırladıkları “Gençkart” projesinin detaylarını değerlendirdi. “Gençlerin ve kadınların öncelikli olduğu bir seçime gidiyoruz” diyen Adıgüzel, açıklamasında, Türkiye’de 6 milyon genç işsiz olduğunu ve bu enerjik gücün memleketin faydasına kullanılamadığını söyledi. Adıgüzel gençlere yönelik başlatılan çalışma ile “Gençkart” proesini hizmete sunacaklarını ifade etti.

Gençkart sahipleri internet kotalarından cep telefonu alımlarında ÖTV indirimlerine kadar birçok faydadan yararlanabilecek. Adıgüzel, üniversite okuyan gençler için düşündükleri Gençkart faydalarının arasında yurt sorunlarından burs kredi faiz indirimlerine, iş kurmak isteyenlere destek gibi birçok konuyu değerlendirdi, genç girişimciliğe teşvik için çalışacaklarını söyledi. Milletvekili adayı açıklamaların ardından gençlerle selfie çekti, onların talep ve önerilerini dinledi.

Editör: TE Bilişim