CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Birol Yılmaz, Altınordu adaylığını az önce sosyal medya hesabından açıkladı. O açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sevgili Hemşehrilerim,

Altınordu kentinin belediye başkanı olmak ve sizlere hizmet etmek için bir yola çıktım. Başkan adaylığım için kararımı vermeden önce sizlerle fikir alış verişinde bulundum. Sizlerin bana verdiğiniz moral ve güç ile adaylık sürecine girdim. Bu gün sizlere CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı olarak seslenmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Beni bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Genel Başkan Yardımcım Seyit Torun başta olmak üzere, saygıdeğer aday adaylarımıza, CHP il ve ilçe teşkilatlarına, parti üyelerimize ve beni yalnız bırakmayan partili, partisiz tüm hemşerilerime çok teşekkür ederim.

Daha önce başkan yardıcısı olarak hizmet ettiğim kentimize, belediye başkanı olarak sizlere hizmet etme şansının bana verilmesinden doğan mutluluğumu sizinle paylaşıyor, Altınordu'nun yeniden Karadeniz’in marka kenti olma yolundaki süreçte desteğinizin devamını diliyorum.

Saygılarımla"

Editör: TE Bilişim