Ordu Büyükşehir Belediyesinin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu söyleyen Başkan Güler, “Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek için gündüz mesai saatlerinde yoğun bir tempo içerisinde çalışacağız. Kıymetli vatandaşlarımızla 17.00 ila 19.00 saatleri arasında da bir araya gelerek sevgimizi büyüteceğiz” dedi.

VATANDAŞLAR 17.00 İLA 19.00 SAATLERİ ARASINDA AĞIRLANACAK

Ordu’da sevgiyi büyütmeye yönelik bir anlayış doğrultusunda hizmetlerin hayata geçirileceğini ifade eden Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Vatandaşlarımız bize inanarak yerel seçimlerde ciddi oy oranıyla destek verdi. Gösterilen sevginin, inancın bir timsali olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimize başladık. Bu anlamda destek veren her bir kardeşime çok teşekkür ediyorum. Mesai saatlerimiz içerisinde omuzlarımızdaki yükün ağırlığı ve sorumluluğuyla hizmetlerimizi hayata geçirmek için yoğun bir çalışma temposu içerisinde olacağız. Bir yandan icraatlarımızı hayata geçirirken diğer taraftan halkımızla gönül birliği kurma gayretimizi sürdüreceğiz. Vatandaşlarımıza zaman ayırmayı ihmal etmeyeceğiz. Her zaman desteklerini gösteren Ordulu kardeşlerimizle 17.00 ila 19.00 saatleri arasında bir araya gelerek hem özlem giderecek hem de gönül birliğimizi pekiştireceğiz” diye konuştu.

“KİMSEYE ÜSTTEN BAKMAYACAĞIZ”

Ordu’nun vatandaşlara üstten bakan bir anlayışla yönetilmeyeceğini söyleyen Başkan Güler, “Buralar vatandaşın kapısıdır. Büyükşehir Belediyesine giren her vatandaşımız rahatlıkla makama çıkabilecektir. Hep vurguladığımız gibi gönül belediyeciliği yapacak ve kesinlikle vatandaşlara üstten bakan bir yönetim anlayışı içerisinde olmayacağız. Hizmet anlayışımız erdem, hak ve adalet içinde milletimize sunulacaktır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim