• Fatsa Mhp’den Afrin İçin Gönüllü Askerlik Duyarlılığı

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı, kısa bir süre önce yeniden yapılanmasına rağmen, örnek teşkil edecek işlere imza atmaya devam ediyor. Yönetim aldığı bir kararla topluca gönüllü olarak Türk Silahlı Kuvvetlerine katılmak için resmi başvuru kararı aldı.

Oy birliği ile kabul edilen karar sonrası dilekçelerini, topluca giderek Fatsa Askerlik Şubesi Başkanlığına sunan MHP Fatsa İlçe Yönetimi, “ihtiyaç halinde canımızla kanımızla bu vatan için her zaman hazırız” mesajı verdi.

  • Allah Ordumuzu Korusun

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Ortadoğu Gazetesi yazı işleri müdürü Mehmet Müftüoğlu’nun annesi Hanife hanımın vefatı dolayısı ile, o gün Rize’ye cenaze merasimine katılmak üzere giden MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak, yönetim kurulu üyelerini telefonla arayarak, “Vermiş olduğumuz bu karar ve yapmış olduğumuz bu davranışla Türk Silahlı Kuvvetlerimizin her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha göstermiş, ihtiyaç halinde her zaman göreve hazır olduğumuzu resmi olarak beyan etmiş olduk. Hayırlı olsun, Allah ordumuzu korusun” dedi.

  • Canımızla Kanımızla Göreve Hazırız

Dilekçelerin teslim edilmesinden sonra İlçe Başkanı Murat Kaçak adına Başkan Yardımcısı Fatih Yılmaz bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasında, Türk ordumuzun Suriye sınırlarındaki terör tehdidini ortadan kaldırmak için başlattığı Afrin Operasyonu, kahraman Mehmetçiğimizin zor arazi ve hava şartlarına rağmen üstün başarısı ile devam ettiğini belirterek şunları söyledi.

Geçmişi destansı zaferlerle dolu Türk ordumuz Zeytin Dalı Operasyonunda da aynı güç ve kararlılıkta olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiş, tüm terör unsurları ardına bakmadan kaçmak zorunda kalmış, terör besleyici ülkeler şaşkınlık içerisinde şok olmuşlardır.

Askerimizin operasyona, düğüne gider gibi güle oynaya gidişi, tüm ülkenin yekvücut olup gece gündüz dualar edişi, analarımızın - bacılarımızın onlara yemekler yapıp kaşkoller örmesi tüm düşmanlarımızı üzerken, maalesef ülke içerisindeki bazı hainleri de kahretmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Teşkilatının mensupları ve bu vatan için her an gerekirse can vermeye hazır olan bizlerde, yaşananlara kayıtsız kalamazdık. Yaptığımız Yönetim Kurulu toplantımızda arkadaşlarımız, bizlerin de bir şeyler yapmamız gerektiği hususunda ısrarcı oluşları hepimizi duygulandırmıştır.

Tüm fikirleri gözden geçirerek, yapılacak en güzel davranışın gönüllü olmak olduğu kararında birleştik. Bazı kesimlerin vaziyeti siyaset malzemesi yapıyorlar eleştirileri yapacaklarını da tahmin ederek diyoruz ki; kim ne derse desin, biz samimiyiz ve ordumuz ne zaman ihtiyaç duyarsa, canımızla kanımızla her türlü göreve hazırız.

Ne Mutlu Türküm Diyene.”   ORDU,(YENİDÖNEM)

Editör: TE Bilişim