Fatsa ilçesine yakışır bir meydan inşa etmek için engellerden birinin daha ortadan kaldırıldığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “30 milyon TL’ye Fatsa’mıza yapacağımız meydan projemiz kapsamında, kamulaştırmasını tamamladığımız üçüncü binanın yıkımını bir süre önce tamamlamıştık. Şimdi dördüncü binanın yıkımına başladık. İnşallah en kısa zamanda diğer binanın da yıkımını gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Fatsa Özlemle Beklediği Meydanına Kavuşacak

Başkan Enver Yılmaz, meydanın büyüklüğünün yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladığını belirterek, “Üçüncü binanın yıkıntısının kaldırılmasıyla birlikte büyüklüğü ortaya çıkan meydan, dördüncü binanın yıkımının ardından daha görünür hâle gelecek. En kısa zamanda son binanın yıkımını da gerçekleştirerek Fatsa ilçemizi yıllardır özlemle beklediği Cumhuriyet Meydanına kavuşturacağız” diye konuştu.

Uygulama Projesi Eylül Ayında Bitecek

Meydanla ilgili bir taraftan binaların yıkım çalışmaları devam ederken diğer taraftan da uygulama projesi için hazırlıkların devam ettiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Fatsa Cumhuriyet Meydanı’mız yeni hâliyle birlikte Karadeniz sahil yolu güzergâhı üzerinde en önemli alanlarımızdan biri olacak. Meydan yapılacak alandaki binaların yıkımı devam ederken, teknik çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Meydan uygulama projemizi, Eylül ayında hazır hâle getirerek son görselleri kamuoyuyla paylaşacağız. Daha sonra inşallah projemizin ihalesini gerçekleştirerek yapım işlerini başlatacağız” şeklinde konuştu.   ORDU YENİ DÖNEM

Editör: TE Bilişim