ORDU, (Fatsa) - Fatsa'da, pazartesi günü düzenlenecek törenin ardından yeni meydan projesinin çalışmalarına başlanacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, birçok ilçede hayata geçirilen meydan projelerine bir yenisinin daha eklendiği belirtildi. Fatsa ilçesinin yıllardır beklediği meydan projesi için harekete geçildiğine dikkat çekilen açıklamada, projeyi hayata geçirmek amacıyla kamulaştırılan binaların, 3 Nisan Pazartesi günü yapılacak törenle yıkılacağı aktarıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhuriyet Meydanı projesinin, Ordu ve Fatsa için önemli olduğuna işaret ederek açıklamasında şunlara yer verdi: "Meydan projemiz, Fatsa ilçemiz ve büyükşehir, Ordu'muzun vizyon ve vitrin yatırımlarından biri olacak. Gerek kamulaştırma bedeli gerekse yeraltı otoparkları, çevre düzenlemesi, görselliği ve şehir meydanı kimliğiyle birlikte büyük maliyeti olan çok önemli bir proje. Oradaki atıl binaları yıkmak suretiyle çalışmalarımıza pazartesi günü başlayacağız. Tüm hemşehrilerimi bu önemli törenimize davet ediyorum."

Editör: TE Bilişim