Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatıyla tam kapanma döneminde de vatandaşların sağlık hizmetlerinden kesintisiz faydalanmasını kolaylaştıran ulaşım desteğinde Altınordu Belediyesince hastalar ve refakatçileri için üç adet servis aracı tahsis edildi. Hastaneye gitmek isteyen ya da taburcu olan hastalar ve yakınları şehirde bulunan tüm hastanelerin çağrı merkezlerinden talep ettikleri takdirde Altınordu belediyesi tarafından kendilerine 7/24 ücretsiz ulaşım desteği sağlanıyor.

Altınordu Belediyesi Koronavirüs salgınının ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren toplum sağlığını korumak ve pandeminin olumsuz etkilerini en aza indirgemek adına tüm imkanlarını seferber etmeye, vatandaşlarla dayanışmasını sürdürmeye devam ediyor.

TAM KAPANMA DÖNEMİ BOYUNCA ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ VERİLİYOR…

Pandemi sürecinde vatandaşlarla büyük bir dayanışma örneği sergileyen Altınordu Belediyesi, salgın tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı günlerinde Kovid19 hastaları başta olmak üzere şehirde bulunan tüm hastanelerde tedavileriler tamamlanan ya da tedavi için hastanelere gitmek durumunda kalan vatandaşlar için tahsis ettiği ücretsiz servis araçlarıyla ulaşım desteği hizmetini 17 günlük tam kapanma döneminin hemen başında yeniden devreye aldı. Pandemi tedbirlerinin titizlikle uygulandığı araçlarla talep eden tüm hastalar ve refakatçileri evlerinden alınıp tedavi için hastanelere taşınıyor ve tedavileri tamamlananlar yine aynı şekilde hastanelerden alınıp ücretsiz evlerine ailelerine ulaştırılıyor. Tam kapanma döneminde verilen ücretsiz ulaşım desteği hizmeti Ramazan Bayramı boyunca da 7/24 kesintisiz devam ediyor.

VATANDAŞLAR "BU HİZMETTEN DE ÖTE BİR GÖNÜL İNCELİĞİ"

Aldıkları hizmeti değerlendiren vatandaşlar, bu zor günlerde bir kez daha yalnız olmadıklarını gördüklerini söylediler. "Bu hizmetten de öte insana değer veren değerli olduğunu hissettiren bir gönül inceliğidir" diyen hasta ve yakınları Başkanımız Aşkın Tören’den Allah razı olsun" sözleriyle Başkan Aşkın Tören’e ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim