Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Tv52 televizyonunda Akın Çiçek’in canlı yayın konuğu…

Enginyurt, genel ve yerel gündemi değerlendiriyor…

İşte açıklamalarından satırbaşları…

"Öncelikle fındık seznunun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçim boyunca insanlarhep fındığı sordular. Seçim bitti, bizi gren, elimizi tutan herkes fındığı soruyor. ...

Teşekkür ediyorum...

"Beni televizyonlardan takip ederek, birebir tanımayan, 16 yıldır oyunu Ak Partiye verenlere ve "Cemal Enginyurt mecliste bizi temsil eder" diyenlerek bize destek verenlere de teşekkür ediyorum. Hem Sayın Cumhurbaşkanımızın seçilmesi hem de şahsımızın seçilmesine destek verenlere teşekkür ediyorum.

Verdiğimiz sözlerin arkasındayız...

24 Haziran seçimleri bitti. Ordu'nun tüm ilçelerini ziyaret edeceğiz, vatandaşlarımızın derdini dinleyip onların sesi olmak için, onların yanında olduğumuzu söylediğimiz için, verdiğimiz sözler için kendilerinin yanında olacağız. Biz kırmızı koltuklara, turuncu koltuklara oturmak için gitmedik oralara. Halk için gittik Ankara'ya.

Fındık İçin Söz Vermiştik...

"Beyaz Tv'de yapmış olduğumuz programda fındığı Türkiye gündemine taşımış olduk. Salı günü Tarım Baknımızla görüştük. Ordu fındığınnın 13 lira gibibir rakamda olması gerektiğini kendileriyle istişare ettik. İnşaallah Sayın Cumhurbaşkanımızla da görüşülerek bu konu olumlu olarak bize dönecektir. Artık Türkiye fındığın bir sorun olduğunu ve bu sorunun çözülmesi gerektiğini duymuş oldu. Ordulunun fındığı para etsin, bunu Ak Parti yapmış, başkası yapmış umrumda değil. Yeter ki üreticinin cebine para girsin. 

TMO fındığı yeterince karşılayamıyor...

Bence Fiskobirlik devreye sokulmalı, çalıştırılmalı. Ben Sayın Lütfü Bayraktar ile de görüştüm. Kendisi hazır, Fiskobirlik'in eski güvenine de gelmesi gerekiyor. Ben şu görüşteyim, hkümet yetkilileri Fiskobirlik'in başına güvenilir birini getirsin, fındık politikası üreticiyi gözeterek yapılsın. Sayın Fiskobirlik müdürü Lütfü Bayraktar da üretici için , fındık için her türlü göreve hazır. 

TMO daha çok buğday alımı üzerine durduğu için fındık konusunda ihtiyaçları yeterince karşılayamıyor. 

Detaylar geliyor... Sayfayı yenileyerek takip edebilirsiniz...

Editör: TE Bilişim