Tv52’de yayınlanan Özel Gündem programında Akın Çiçek’in sorularını yanıtlayan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, yerel siyasete ilişkin yaptığı açıklamada “Bizim derdimiz 3-5 belediye almak değil, biz liderimizin sözündeyiz” ifadelerini kullandı. Vekil Enginyurt Ordu’da önemli olanın 19 ilçe belediye meclisinde MHP’nin temsilcilerinin olması dedi.

Hilmi Güler’in Yerinde Ben Olsam!

“Hilmi Güler'in yerinde ben olsam” diye sözlerine başlayan Cemal Enginyurt,  “Ben olsam Sayın Cumhurbaşkanına giderim, 19 ilçenin 9'unu MHP'ye verdim derim. Giderim Sayın Cumhurbaşkanına, "Bizim MHP ile Ordu'da hiçbir sorunum yok. Kardeşiz, iyi geçiniyoruz derim. Ordu Büyükşehir’i 400 bin oy ile kazanalım derim.” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Seçmeninin Morali Bozuk!

Milletvekili Enginyurt Ak parti seçmenine de seslenerek “Ordu seçmeninin gönlü rahat olsun” dedi; açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ak Parti seçmeninde bir yorulma bir moral bozukluğu var. Ak Parti seçmeni belediye başkanlarına kızgın ve hesap sormak istiyor.

Bu kırgınlık ve küslüğü gidermenin yegane yolu MHP ile birlikte yürümektir. Ben Ordu seçmeninin yerel seçimlerde gönlü rahat olsun diyorum. MHP verdiği sözü yerine getirecektir. Liderimiz Devlet Bahçeli "Cumhur ittifakını destekliyoruz" diyorsa bizim dilimizden Cumhur İttifakından başka bir şey duyamazsınız.Bu saatten sonra liderlerin kurduğu ittifaka aşağıdakilerin saygı duyması lazım.”

Editör: TE Bilişim