OSKİ’ye bağlı 120 personel Ramazan Bayramı boyunca abonelere hizmet vermeye devam edecek. Herhangi bir sorun yaşayan aboneler 185 ihbar hattına arayarak şikâyetlerini iletebilecek Ayrıca planlanan çalışmalar, İçme suyu ve kanalizasyon arızalarının onarımı için nöbetçi ekipler bayram süresince görevlerinin başında olacak.

GENEL MÜDÜR US İLÇELERDE DENETİMDE

Ordu’da tam kapanma ile birlikte altyapı ve üstyapı çalışmalarının hız kazandığını söyleyen OSKİ Genel Müdürü Murat Us, bayram süresi içeresinde saha ekiplerimiz başta olmak üzere 120 personel ile vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” dedi.

Genel Müdür Murat Us, açıklamalarında şunları söyledi:

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile birlikte 17 günlük tam kapanmada OSKİ olarak önemli çalışmalara imza attık. Bunun haricinde sadece 1 hafta içerisinde 4-5 ilçede çalışmaları bizzat yerinde takip ederek son durum hakkında teknik ekiplerden bilgi aldık. Sokak kısıtlaması dahilinde olan Bayram süresi içerisinde yine görevli personellerimiz sahada olacak. Toplamda 120 personelle 19 ilçede vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışma yürüteceğiz. Herhangi bir sorun yaşan vatandaşlarımız 185 ihbar hattımızı arayarak bizlerden destek talebinde bulunabilirler. Bu vesileyle başta tüm çalışma ekibim olmak üzere bütün Müslümanların mübarek ramazan bayramlarını tebrik ediyorum” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim