Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, ciddi bir kazaya neden oldu. Korgan–Fatsa karayolu Abazdağı mevkiinde kontrolden çıkan bir kamyon, yol kenarından çıkarak şarampole yuvarlandı.
Edinilen bilgilere göre, kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği kamyon, yaklaşık 150 metrelik uçuruma savruldu. Kazanın son anda farkına varan sürücü, araçtan atlayarak canını kurtardı ancak yaralandı.
Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kamyon ise bulunduğu yerden çıkarılmak üzere vinç yardımıyla kurtarma çalışmasına alındı.
Yetkililer, kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu bölgede sürücüleri hız yapmamaları ve zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyardı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.