Etkinlikler kapsamında ilk Olarak Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Şair Yazar Hidayet Karakuş ve Tiyatro Sanatçısı Utku Erişik’in katılımcı olduğu söyleşi gerçekleştirildi. Daha Sonra Özel bir kolejde kitap yine aynı sanatçıların katılımı ile kitap imza etkinlikleri ve söyleşi gerçekleştirildi.

23 Nisan günü ise Saat 13.00-15.00 arasında Şair Yazar Hidayet Karakuş’un katılımcı olduğu Kitap İmza etkinliği Ordu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Aynı gün saat 14.00’te ise çocuklara özel tiyatro gösterisi gerçekleştirildi.

Saat 19.30’da ise Ordu valisi Sayın Seddar YAVUZ ve protokol üyelerinin katılımı ve Zen Sanat yazar Akademi etkinliklerinin onur Konukları Şair Yazar Hidayet Karakuş ve Tiyatro Sanatçısı yazar Utku Erişik’in katılımı ile Resim Sergisi açılışı gerçekleştirildi. Saat 20.00’de başlayan solan etkinliğinde ise

Akademi bünyesinde hazırlanan “Çocuk Koroso” tarafından çocuk şarkıları seslendirildi. Ve ardından Utku Erişik tarafından Yazılan ve sahneye konulan “Veda Değil, Merhaba” adlı oyunun gösterimi gerçekleştirildi. Çok sayıda izleyicinin katıldığı gösteri de bazı sanatseverlerin gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlemlendi. Zen Sanat Akademi Yönetim Kurulu başkanı Neşet Sayman etkinliklerin bitiş konuşmasında etkinliklerini geliştirerek, zenginleştirerek sosyal yaşamımıza sanat kokusu katmaya devam edeceklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim