Altınordu Belediyesi şehrin ekonomisine, istihdamına, nefes almasına ve trafiğinin azalmasına katkı sunan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. ‘Modern ve yaşanılabilir bir Altınordu’ parolası ile gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi, hazırladığı ve milletin hizmetine sunduğu projelerle vatandaşların takdirini kazanıyor.

Bu kapsamda Altınordu Belediyesi tarafından inşaatında büyük mesafe kat edilen Karacaömer Sanayi Sitesi hizmete girmek için gün sayıyor. Şehir merkezinde bina altlarında bulunan küçük imalathanelerin şehir dışına taşınmasına yönelik planlanan Karacaömer Sanayi Sitesi inşaatında ise ekipler, çatı işlemlerinin bitirilmesinin ardından iş yerlerinin dizaynını, yağmur suyu hatlarını ve çevre düzenleme işlemlerini aralıksız sürdürüyor.

Başkan Tekintaş: “Karacaömer Sanayi Sitesini Teslim Tarihinden Önce Bitirmeyi Hedefliyoruz”

Karacaömer Mahallesinde yapımı devam eden Sanayi Sitesi inşaatında incelemelerde bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yapılan iş ve işlemleri yerinde inceledi. Başkan Tekintaş’ın gerçekleştirdiği inceleme gezisine Belediye Başkan Yardımcıları ve yetkililer katıldı.

Sanayi Sitesinde yapılan incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Karacaömer Sanayi Sitesi’nin teslim süresinden önce biteceğini belirtti. Altınordu Belediyesi’nin millet için var olduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, “Karaömer Mahallesi’nde 16 bin metrekare kapalı alana sahip 100 metrekareden 800 metrekareye kadar değişen iş yerlerinden oluşan çok özel bir site inşa ediyoruz. İnşaatımızda son aşamaya geldik. Alt yapı ve çevre düzenleme işlemlerini gerçekleştirdiğimiz sanayi sitemiz teslim süresinden önce bitmiş olacak. Altınordu ilçemiz istediğimiz ve arzu ettiğimiz standartlarda bir sanayi sitesine kavuşmuş olacak. Bu sitenin sanayicilerimize, istihdama katkı sunan firmalarımıza ve Altınordu’muza hayırlı olmasını diliyorum. Bu çalışmada en önemli işimiz, şehir merkezinde olup da ev altlarında kalan, trafiği ağırlaştıran ve kirliliğe sebep olan imalathaneleri taşımak olacak. Her zaman söylediğimiz gibi Altınordu Belediyesi millet için var, millet bize destek ve güven verdiği sürece de bu beklentiye cevap vermek için gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.    *YENİDÖNEM

Editör: TE Bilişim