Ordu’da da mahalle muhtar adayları kendini göstermeye başladı. Altınordu Şarkiye Mahallesi Muhtar adayı Emre Yayla da sahaya çıkarak seçim çalışmalarını şimdiden başlatan isimlerden. Ordu'nun en genç muhtar adayı (32), büyük bir cesaret örneği sergileyerek aday oldu, gençlere de örnek teşkil etti.

“Biz susacağız, hizmetlerimiz konuşacak” sloganıyla seçim çalışmalarını şimdiden başlatan genç muhtar adayı Yayla, insanlara faydalı olmak üzere yola çıktığını ve bu yolda destek beklediğini söyledi.

“SÖZ VERMİYORUZ, ALTI DOLU İŞLER BAŞARMAK İSTİYORUZ”

Gazeteci Talip Kocakoç’a demeç veren Şarkiye Mahallesi Muhtar Adayı Emre Yayla, “Biz oturmak için değil, vatandaşa, mahallemize faydalı olmak için bir yola çıktık. Kenarda durmak bize yakışmaz. Söz vermiyoruz biz. Sizlerin desteğiyle icraatlerimizi gerçekleştirerek altı dolu sözler söylemek istiyoruz. Telefonumuzun her an açık olması bizde bir sözdür.” açıklamasında bulundu.

“MAHALLEMİZDEN DESTEK BEKLİYORUM”

“Biz sizlere faydalı olmak için çıktık bu yola.” diyen genç muhtar adayı;

“icraatlerimizle sizlerin sevgisini kazanarak ve her şeyi sizlerle başarmak için mahallelimizden ve sevenlerimizden destek bekliyorum” ifadelerine yer verdi.Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi muhtar adayı Emre Yayla, renkli siması ile Ordu’nun tanınan isimlerinden.

Editör: TE Bilişim