Ünye ziyaretine Ünye Belediyesi’ni ziyaret ederek başlayan Yediyıldız’ı, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir ve partililer karşıladı.

Yediyıldız; “Ünye Bizim İçin Her Zaman Değerlidir”

Tedavisi sonrası Ordu ziyaretinin ilk durağı olarak Ünye’den başladığını dile getiren Ak Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, “Ünye bizim için çok değerlidir. AK Parti olarak 19 yılda Ordu’ya çok büyük yatırımlar geçekleştirdik. Örnek vermek gerekirse Ünye çevre yolunu gösterebilirim. Bu yolun kıymetini en çok Ünyeliler biliyordur” diye konuştu.

Yediyıldız, “Başkan Tavlı Tecrübesi ile Güzel Hizmetler Verecektir”

Ünye Belediyesini ziyaretinde konuşan getiren Ak Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, “Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı, siyasi tecrübesi olan ve bölgesini çok iyi tanıyan bir arkadaşımız. Bu nedenle Ünye’ye çok değerli hizmetler veriyor ve vermeye de devam edecektir.” Diye konuştu.

Yediyıldız, “Pandemi Döneminde Dünya’da Örnek Hizmetler Veren Bir Ülke Olduk”

Tüm dünyada yaşanan Covid-19 pandemisinin her ülke için önemli bir sınav olduğunu dile getiren AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, “Hamdolsun gerçekleştirdiğimiz sağlık yatırımları ile hiçbir vatandaşımızı mağdur etmedik. Her vatandaşımız sağlık hizmetlerinden sonuna kadar başarılı bir şekilde yararlandı. Bugün Amerika, Almanya gibi gelişmiş ülkelerde bile ciddi tedavi sorunları yaşanırken, ülkemizde bu anlamda hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Bu da AK Parti iktidarının yaptığı yatırımların bir sonucudur” dedi.

Yediyıldız, “Birlik ve Beraberliğe Her Zamankinden Daha Fazla İhtiyacımız Var”

Türkiye’nin son yıllarda kaydettiği başarılar nedeniyle hedef bir ülke haline geldiğini vurgulayan AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, “2023 hedeflerimize doğru emin adımlarla giderken birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu nedenle birbirimize sıkı sıkıya bağlı olmalıyız” diye konuştu.

Başkan Tavlı, “Sizleri Yeniden Sahalarda Görmekten Mutluyuz”

Ünye Belediyesini ziyarette konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, geçtiğimiz sürece Covid-19 tedavisi ve sonrasından geçirdiği talihsiz trafik kazası nedeniyle bir süredir tedavi gören AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Tavlı, “Sizleri yeniden sahalarda görmekten son derece mutluyuz, ziyaretiniz bizleri ziyadesi ile memnun etti. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim