Ak Parti Üç Günlük İstişare ve Değerlendirme Kampına Girdi

Adalet ve Kalkınma Partisi, 26,27,28 Nisan tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam’da kampa girdi. 28. İstişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştiren Ak Parti kurmay ve üyeleri önümüzdeki süreç için yol haritasını masaya yatırdılar.

Üç gün süren istişare toplantısında 31 Mart yerel seçimleriyle göreve gelen belediye başkanlarına tavsiye ve uyarılarda bulunuldu. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı kampta, gereksiz yere harcama yapılmaması, gösterişte uzak durulması ve halkın içinde olunması gibi uyarılar dile getirildi.

Başkan Tomakin Sosyal Medyadan Paylaştı!

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında gerçekleştirilen Ak Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte 19 ilçe belediye başkanı da katılım sağladı.

Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, toplantıya ilişkin Ordulu katılımcıların da yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Tomakin, fotoğraflara şu iletiyi not düştü:

“Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Başkanlığında gerçekleştirilen, AK Parti'mizin 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız ve 19 ilçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte Ankara, Kızılcahamam'dayız. Toplantımızın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”    *YENİDÖNEM / Talip KOCAKOÇ

Editör: TE Bilişim