Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’ in ilçe ziyaretleri devam ediyor. Genç’in bu seferki durağı Fatsa ilçesi oldu.

Göreve geldiği günden beri ilçeleri sürekli gezen, tespitleri yerinde yapıp, tüm ilçe spor salonlarını harekete geçiren İl Müdürü Mustafa Genç ilçelerde yapılan spor ve gençlik faaliyetlerine destek vermek için sürekli olarak ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Genç ilk olarak Fatsa ziyaretinde, Fatsa Yurt Müdürlüğünü ziyaret ederek yurtta kalan üniversite öğrencisi gençlerin istek ve taleplerini dinledi. Daha sonrasında Fatsa ilçe stadını ziyaret ederek statta antrenman yapan 3. Lig ekibi Fatsa Belediyespor futbol takımına 17 şubat 2019 Pazar günü oynanacak maç için başarılar diledi. 75. Yıl spor salonunu ziyareti sırasında okçuluk ve güreş antrenmanı yapan sporcularla yakından ilgilenen İl Müdürü Genç sporcu ve antrenörlerin taleplerini dinledi.

Fatsa ilçe ziyaretinde Genç’in son durağı Fatsa Gençlik Merkezi oldu. Her odası gençlerle, çocuklarla dolu olan merkezde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan İl Müdürü Mustafa Genç “Gençlik ve Spor Bakanlığımız gençlerimiz için büyük imkan ve olanaklar sunuyor, bizlerde bu olanaklardan gençlerimizin en iyi şekilde faydalanmaları için 7/24 saat esasına göre çalışıyoruz. İlimizdeki spor ve gençlik faaliyetlerine destek olan başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ a, Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ na ve Valimiz sayın Seddar Yavuz’ a gençlerimiz adına şükranlarımı sunarım” dedi.

Editör: TE Bilişim