Ordu Altınordu Gençlik Merkezi’nde düzenlenen  ödül töreni Ordu Vali Yardımcısı Adem Öztürk’ün konuşması ile başladı. Öztürk konuşmasında;  ''Sporun gelişmesi ve yayılması noktasında güzel çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalardan birisi de ‘Sokaklar Bizim’ projesiydi. Bu proje kapsamında mahallelerimizdeki gençleri sporla buluştururduk ve çeşitli etkinlikler yaptırdık” dedi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç de yaptığı konuşmada ; “Projemiz ile birlikte 6 mahallemizde gençlerimiz sokakta geçirecekleri zamanı proje ile spor alanlarında geçirmiş oldu. Gençlerimiz proje kapsamında Ramazan ayı boyunca maçlara çıktılar. Mahalle muhtarlarımız başkanlığında  bir aidiyet duygusu içinde bir bütünlük oluşturdular. Fair Play kavramını ön planda tuttular” dedi.

TURNUVANIN BİRİNCİSİ ZAFERİ MİLLİ MAHALLESİ

Futbol turnuvasında Zaferi Milli Mahallesi birinci, Durugöl  Mahallesi ikinci,  Şahincili Mahallesi üçüncü oldu.  Basketbol turnuvasında Karşıyaka Mahallesi Birinci, Zaferi Milli Mahallesi ikinci ve Selimiye Mahallesi üçüncü oldu. Turnuvada başarılı olan sporculara ve turnuvaya katılan mahalle muhtarlarına kupa, madalya ve teşekkür plaketleri Vali Yardımcısı Adem Öztürk ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından takdim edildi.   *YENİDÖNEM

Editör: TE Bilişim