Uzunkum Plajında (Demas) gerçekleşen ve yaklaşık 10 gün süren plaj voleybolunda finalde Ordu Fenerbahçeliler Derneği ile karşılaşan Fatsa Anadolu Lisesi karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak Fatsa Belediyesi 10.Çınar Festivali Plaj Voleybol etkinliklerinin şampiyonu oldu.
Plaj voleybolunda turnuvanın turnuvanın birincisi Fatsa Anadolu Lisesi'ne 9 bin TL, ikinci Ordu Fenerbahçeliler Derneği’ne 6 bin TL ve üçüncü takım Sarı Kardeşlere ise 4 bin TL ödül verildi.

“TURNUVAYA KATILAN TÜM TAKIMLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Plaj Voleybolu turnuvasının ödül törenine katılan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaz ayının neşeli ve eğlenceli spor aktivitesi Plaj Voleybolu turnuvasının final heyecanında çekişmeli bir müsabaka izlediklerini belirterek, “10. Çınar Festivalimiz kapsamında düzenlediğimiz Plaj Voleybolunda 36 takımımızın kıyasıya rekabet ettiği turnuvamızda şampiyon olan Fatsa Anadolu Lisesi ve dereceye giren takımlarımızı kutluyorum. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımızı ve centilmence verdikleri mücadeleyi tebrik ediyor; gönüllerimizin şampiyonu olan tüm gençlerimize, organizasyon komitemize, böylesine heyecan dolu etkinliğimize eşlik edip coşku katan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim