Orduspor 1967 A.Ş., 2022-2023 sezonunda özellikle iç sahada aldığı sonuçlarla kulüp rekorlarını kırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde oynadığı maçta uzatma anlarında attığı golle galibiyeti kucaklayan ekip, üst sıralara doğru ilerlemeyi sürdürüyor. Şimdi ise hafta içinde Ergene Velimeşespor'a konuk olacaklar. Bu maçta da hedefleri galibiyet olan Orduspor 1967 A.Ş., mücadeleden üç puanla ayrılmak için sahaya çıkacak. Kulübün taraftarları, takımlarını desteklemek için maç günü tribünleri dolduracak ve onlara moral verecek.

Orduspor 1967 A.Ş., zirve ile arasında 8 puan farkla mücadele ediyor. Ancak kalan maçlar öncesinde Play-Off potası içerisinde olma şansı hala mevcut. Takımın avantajlı durumu ise cezası biten Abdülkadir Akyıldız'ın teknik ekibin şans vermesi halinde yeniden forma giyebilecek olması. Ancak kart cezalısı Yusuf Avcılar maç kadrosunda yer almayacak. Erdinç Karakaş, Gökay Eser ve Harun Özcan ise sınırda yer alıyor ve bir sonraki maçta kart cezası almamak için dikkatli olmaları gerekiyor. Takımın hedefi, tüm bu faktörleri dikkate alarak mücadeleye odaklanmak ve galibiyet için sahada mücadele etmek olacak.

Ergene Velimeşespor ile Orduspor 1967 A.Ş. arasındaki karşılaşma 12 Nisan Çarşamba günü saat 15:00'de Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Editör: Ahmet Yıldız