ORDU

250 Ordulu İş İnsanı Zirvede Buluşuyor: Yatırım ve Ticaret İçin Güç Birliği

Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) öncülüğünde organize edilen zirvede, yatırım, ticaret ve turizm alanlarında yeni iş birliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Organizasyona İstanbul başta olmak üzere Ankara, Antalya, İzmir, Manisa ve Kocaeli gibi birçok ilden Ordulu iş insanları katılacak.

Abone Ol

Ordu'nun ekonomik potansiyelini daha etkin değerlendirmek ve yeni yatırım fırsatlarını masaya yatırmak amacıyla düzenlenecek Ordulu İş İnsanları Zirvesi, Türkiye'nin dört bir yanından gelecek yaklaşık 250 iş insanını bir araya getirecek. Zirve, 29-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Ordu Sıla Günleri kapsamında düzenlenecek.

Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) öncülüğünde organize edilen zirvede, yatırım, ticaret ve turizm alanlarında yeni iş birliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Organizasyona İstanbul başta olmak üzere Ankara, Antalya, İzmir, Manisa ve Kocaeli gibi birçok ilden Ordulu iş insanları katılacak.

Ordu'nun Ekonomik Potansiyeli Masaya Yatırılacak

ORDEF Başkanı Necati Özdemir, zirvenin sadece hemşehrileri bir araya getiren bir buluşma olmadığını, aynı zamanda Ordu'nun ekonomik geleceğine katkı sunacak önemli bir platform olacağını belirtti.

İki gün sürecek program boyunca yatırım imkanları, ticaret hacminin artırılması ve turizmde yeni projeler ele alınacak. Zirvede Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, oda ve borsa temsilcileri ile iş dünyasının önde gelen isimleri de yer alacak.

Türkiye'nin Farklı Şehirlerinden Yoğun Katılım

Organizasyona farklı sektörlerde faaliyet gösteren sanayiciler, turizmciler ve yatırımcıların yanı sıra Muratbey Peynirleri'nin sahibi Necmi Erol'un da katılması bekleniyor. Yaklaşık 250 iş insanının buluşacağı zirvede, yeni ticari bağlantılar kurulması ve ortak yatırım fırsatlarının değerlendirilmesi amaçlanıyor.

Sunumlar ve İş Görüşmeleri Yapılacak

Program kapsamında Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ile çeşitli kurum ve organizasyon firmalarının sunumları gerçekleştirilecek. Katılımcılar arasında sektörel tanışma toplantıları ve iş geliştirme görüşmeleri düzenlenirken, etkinlik takviminde kortej yürüyüşü ve gemi turu gibi sosyal organizasyonlar da yer alacak.

"Ordu'ya Değer Katacak"

Zirvenin Ordu'nun ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlayacağını ifade eden ORDEF Başkanı Necati Özdemir, tüm Ordulu iş insanlarını organizasyona davet ederek, bu buluşmanın hem yatırım ortamını güçlendireceğine hem de kentin ticaret ve turizm potansiyelinin daha geniş kitlelere tanıtılmasına katkı sunacağına inandıklarını söyledi.