Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bir dizi programa katılmak üzere Ordu’ya geldi. Ziyaretinin ilk durağı Ordu Valiliği olan Başkan Erbaş, burada Vali Muammer Erol tarafından karşılandı. Valilik şeref defterini imzalayan Erbaş, Ordu’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Diyanet hizmetlerine verdikleri destekten ötürü Vali Erol’a teşekkür etti.

Vali Muammer Erol da ziyaretinden dolayı Başkan Erbaş’a teşekkür ederek, Diyanet teşkilatının çalışmalarına her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Ziyarette, Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı ve Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek de yer aldı.

Hafızlar İçin İcazet Merasimi Düzenlendi

Program kapsamında Recep Kara Spor Salonu’nda Ordu İl Müftülüğü tarafından Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi. Törene Başkan Erbaş’ın yanı sıra Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Sefa Yüce, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ulubey'de Yeni Hizmet Binası Açıldı

Günün ilerleyen saatlerinde ise saat 15.00’te, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla Ulubey İlçe Müftülüğü’nün yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirilecek.

Kaynak: Haber Merkezi