İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen "Rüsumat No:4 Gemisi" temalı lise öğrencileri arası öykü yarışmamızın ödül töreni, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek'in katılımıyla Müdürlüğümüz toplantı salonunda 01 Aralık 2022 Perşembe günü gerçekleştirildi. Ödül törenine yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz, danışman öğretmenleri ve okul yöneticileri katıldı.

Yarışmada Özel Ordu Bahçeşehir Koleji öğrencisi Melike Keküllüoğlu 1'incilik, Ordu Fen Lisesi öğrencisi Elifnaz Şahin 2'ncilik, Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Barış Şenocak 3'üncülük ödülünü aldı.

Yarışmada derece elde eden öğrencilerimizle çalışmaları hakkında sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, "Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrenciler arası resim, karikatür, öykü, deneme gibi birçok sanatsal ve kültürel yarışmalar düzenlemektedir. Yarışmaları düzenlemekte amacımız öğrencilerimizi yarıştırmaktan ziyade onları sanatsal ve kültürel aktivitelere yönlendirerek öğrencilerimizin çok yönlü gelişimlerine katkı sunmaktır. Bugün "Rüsumat No:4 Gemisi" konulu lise öğrencilerimiz arasında düzenlenen öykü yarışmamızın ödül töreni için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Yarışmamıza okullarımızdan yoğun katılım gerçekleşti. Öğrencilerimizin bu tür yarışmalara katılmaları, kültürel alanda bir eser ortaya koymaları, ülkemizin geleceğinin emin ellerde olduğunu göstermektedir. Bu durum da beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Şahsım adına yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, yazın hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum." diyerek öğrencilerimizi tebrik edip plaket ve hediyelerini takdim etti, onlarla günün anısına fotoğraf çektirdi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim