Altınordu İlçesindeki öğrencilerin yanı sıra deprem bölgesinden ilçeye nakil gelen 333 öğrencinin okula kavuşma heyecanı yaşandı.

Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, “Millî Eğitim Bakanlığımızca hazırlanan "deprem psikoeğitim programları" okulların açılmasıyla birlikte öğrenci, öğretmen ve velilere uygulanmaya başlanacak. Depremin başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmen ve velilerimiz üzerindeki psikolojik etkisini ortadan kaldırmaya çalışacağız” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürü İhsan Aras ile birlikte Akyazı Çamsan İlkokulu/Akyazı İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerin okula kavuşma heyecanına ortak oldu.

Öğrenciler ile birlikte bayrak törenine katılan Müdür Bekyürek, bayrak töreni sonrasında öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Sınıf ziyaretlerinde öğrencilerle oyun oynayıp sohbet etti, öğrencilerin etkinliklerini izledi. Öğretmenlerle de bir araya gelen Bekyürek, kendileriyle eğitim öğretim faaliyetlerinin değerlendirilmesine yönelik sohbet etti. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim