Ramazan ayında akşamı en hoş kılan şeylerden birisi olan iftar sonrası tüketilen tatlı, tezgahlarda birçok çeşidi ile yerini almaya devam ediyor.

Ordu'nun tatlı konusunda tanınmış pastane işletmecilerinden Şaban Ali Çamkerten, Ramazan ayında iftar sonrası tatlı keyfinin en önemli unsurlarından birinin tazelik ve kalite olduğunu vurguladı. 

Çamkerten, tatlı çeşitlerinin zenginliğinin damak zevkine hitap ettiğini ancak asıl önemli olanın kalitenin olduğunu belirtti.

Ramazan ayı boyunca tatlı talebinin arttığını dile getiren Çamkerten, tatlı çeşitlerinin her birinin aynı gün içinde müşterilerle buluştuğunu ve taze kalmanın önemine vurgu yaptı. 

Whatsapp Image 2024 03 24 At 13.32.07

Sütlü, şerbetli, çikolatalı, hamur gibi birçok seçeneğin bulunduğunu ifade eden Çamkerten, müşterilerin isteğine göre dilim veya tepsi olarak tatlıları tercih ettiklerini belirtti.

Çamkerten'in vurguladığı gibi, Ramazan ayında tatlı keyfi taze ve kaliteli ürünlerle daha da anlam kazanıyorken müşteriler, çeşitlilik içinde kaliteli tatları tercih ederek tatlı keyfini doruklarda yaşamayı amaçlıyor.

Haber: Yeşim Durkut/Ordu Yeni Dönem Gazetesi

Editör: Ahmet Yıldız