Ordu’nun Altınordu ilçesinde dün gece saatlerinde Melet Köprüsü’nden bir kişinin suya atladığı ihbarı paniğe neden oldu.

Olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edilirken, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen bilgiyle hareket geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve polis, kısa sürede köprü çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Melet Irmağı’nda kaybolduğu iddia edilen kişi için başlatılan detaylı arama-kurtarma çalışmalarında, hem su üstünde hem de ırmak çevresinde titizlikle incelemeler yapıldı. Ekipler, ihbarın doğruluğunu ve atlayan kişinin kimliğini tespit etmeye çalıştı.

Yapılan aramalar sonucunda köprüden atlayan kimsenin olmadığı ve ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. Ekipler, ihbarın yanlış alarmla yapıldığını belirlerken, vatandaşlardan bu tür asılsız ihbarlarla ilgili daha dikkatli olunması istendi.

Kaynak: Haber Merkezi