Konferans vermek üzere Ordu’ya gelen Emekli Tümamiral ve akademisyen Doç. Dr. Cihat Yaycı, Ordu Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret etti.

Aydınlar Ocağı'nın Davetlisi Olarak Ordu’da

Aydınlar Ocağı Ordu Şubesi’nin davetlisi olarak kente gelen Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Doç. Dr. Cihat Yaycı, konferans öncesinde protokol kapsamında Valilik makamına nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Muammer Erol, Yaycı’yı makamında ağırladı.

Gündeme Dair Değerlendirmeler Yapıldı

Valilikte gerçekleşen ziyarette, Cihat Yaycı ile Vali Erol ülke ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erol, Yaycı’ya teşekkür etti.

Konferans Öncesi Protokol Teması

Ordu programı kapsamında ilk olarak Valiliği ziyaret eden Yaycı’nın konferans etkinliği, Aydınlar Ocağı Ordu Şubesi tarafından organize edildi. Ziyaretin, etkinlik öncesi bir nezaket adımı olduğu belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi