AK Parti Ordu İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla 5 Haziran Perşembe günü saat 13.00’te parti binasında bayramlaşma programı düzenleyecek. Tüm teşkilat mensupları ve Ordu halkı etkinliğe davet edildi.

Kurban Bayramı’nın manevi ikliminde birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçlayan programda, AK Parti Ordu İl Başkanı ve il yöneticilerinin yanı sıra, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaşın katılımı bekleniyor.

AK Parti Ordu İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, bayramlaşma programının sadece bir gelenek değil, aynı zamanda toplumsal kaynaşma açısından önemli bir buluşma olduğu vurgulandı. Programda hem bayram coşkusunun paylaşılması hem de güncel siyasi gelişmelerin değerlendirilmesi öngörülüyor.

Etkinlik, partililer arasında dayanışmayı güçlendirmeyi ve vatandaşlarla gönül köprülerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Bayramın ruhuna uygun sıcak bir atmosferde gerçekleşmesi beklenen buluşma, Ordu’da siyaset ve toplumsal etkileşimin bir kez daha iç içe geçeceği anlamlı bir durak olacak.

Kaynak: Haber Merkezi