Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Ahmet Erkuvum, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde düzenlenen Okul Müdürleri Toplantısı’nda ilk kez başkanlık yaparak hızlı bir başlangıç yaptı.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen toplantıya ilçedeki tüm okul ve kurum müdürleri katıldı. Ahmet Erkuvum, toplantıda müdürlerle tek tek tanışarak iyi dileklerini iletti ve birlikte verimli bir çalışma dönemi için güçlü iş birliği mesajı verdi.

Toplantının ana gündeminde yaz döneminde yapılacak eğitim faaliyetleri, verimliliği artırmaya yönelik stratejiler ve yeni döneme hazırlıklar vardı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkuvum, akademik başarıyı artırmaya yönelik projeleri detaylarıyla paylaştı ve bu projelerin uygulama süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Erkuvum, “Eğitimde kaliteyi yükseltmek ve öğrencilerimizin başarısını artırmak için ekip olarak yoğun bir çalışma içindeyiz. Yeni dönemde de bu hedef doğrultusunda tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” dedi.