Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, kent ekonomisinin bel kemiği olan İkinci Sanayi Sitesi’nde esnafla bir araya geldi. CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Aksu’nun da eşlik ettiği ziyarette, esnafın sorunları dinlendi, belediyenin çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
“Seçimden Seçime Değil, Her Zaman Yanınızdayız”
Sanayi sitesi içerisindeki işletmeleri tek tek ziyaret eden Başkan Tepe, esnafla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Kentin kalkınmasında sanayi esnafının önemli bir rol üstlendiğini vurgulayan Tepe, “Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman sahadayız. Esnafımızla bir arada olmaya, onların taleplerini dinlemeye devam edeceğiz” dedi.
Sorunlara Yerinde Tespit, Çözüm İçin Değerlendirme
Ziyaret sırasında esnafın dile getirdiği sorunları not alan Tepe, belediye olarak yapılabilecek çalışmalar üzerine ekibiyle değerlendirmeler yaptı. Tepe, “Esnafımızın talep ve önerilerini dikkate alarak, çözüm üretmeye yönelik adımlar planlıyoruz. Kentimizin her noktasında olduğu gibi sanayi sitemizde de hizmet kalitesini artırmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Teşekkür ve Dayanışma Mesajı
Sanayi sitesindeki sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tepe, “İçten muhabbetleri, güler yüzleri ve destekleriyle bizleri her zaman motive eden sanayi esnafımıza teşekkür ediyorum. Dayanışma kültürümüzü büyüterek yol almaya devam edeceğiz” sözleriyle ziyareti noktaladı.