Fatsa Belediyesi, yaz sezonu öncesinde kentin önemli sosyal alanlarından Uzunkum Yaşam Alanı için kapsamlı bir bakım ve yenileme çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, alanı daha konforlu ve estetik hale getirmek için yoğun mesai yürütüyor.
Yürüyüş Yolları Yenileniyor
Sahada sürdürülen çalışmalar kapsamında özellikle yürüyüş yollarında eksik kalan arnavut taşı döşemeleri tamamlanıyor. Yapılan düzenlemelerle birlikte hem görsel bütünlük sağlanması hem de ziyaretçilerin daha rahat bir kullanım deneyimi yaşaması hedefleniyor.
Sosyal Tesislerde Bakım ve Onarım
Öte yandan, alanda yer alan sosyal tesislerde de kapsamlı bakım çalışmaları dikkat çekiyor. Destek Hizmetleri ekipleri tarafından yürütülen boya ve onarım işlemleriyle, yaz aylarında artacak ziyaretçi yoğunluğuna daha temiz ve düzenli bir ortam sunulması amaçlanıyor.
Başkan Kibar: “Hedefimiz Daha Nitelikli Alanlar”
İbrahim Etem Kibar, yürütülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada Uzunkum’un ilçe için önemli bir cazibe noktası olduğunu vurguladı. Kibar, vatandaşların yaz aylarını daha verimli geçirebilmesi adına çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, yapılan düzenlemelerle alanın hem estetik hem de kullanım açısından daha nitelikli hale getirileceğini ifade etti.
Fatsa Belediyesi’nin Uzunkum’da yürüttüğü bu hazırlıkların, yaz sezonunda bölgeye olan ilgiyi daha da artırması bekleniyor.





