Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Konut Projesi kura çekimi ve bir dizi temas için Ordu’ya geldi. Gece saatlerinde kente ulaşan Bakan Işıkhan, Ordu-Giresun Havalimanı’nda protokol üyeleri tarafından karşılandı.
Resmi program kapsamında Ordu’ya gelen Bakan Vedat Işıkhan’ı havalimanında Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Celal Tezcan ve AK Parti Ordu İl Başkanı Samet Özdemir karşıladı. Karşılama töreninin ardından Bakan Işıkhan, kentte yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden kısa bilgiler aldı.
Bakan Işıkhan’ın Ordu temasları kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Sosyal Konut Projesi çerçevesinde düzenlenecek hak sahibi belirleme kura çekimine katılması bekleniyor. Ayrıca çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret edecek olan Bakan Işıkhan’ın, Ordu’daki sosyal ve ekonomik çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunacağı belirtildi.
Yoğun bir programla Ordu’da bulunacak olan Bakan Işıkhan’ın, temaslarını tamamlamasının ardından kentten ayrılması planlanıyor.





