Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Almanya’nın Recklinghausen kentinden Ordu’ya gelen sivil toplum kuruluşu temsilcilerini belediyede ağırladı. Ziyarette, iki şehir arasındaki kardeşlik ilişkilerinin güçlendirilmesine yönelik mesajlar verildi.

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Almanya Ordulular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Birtek öncülüğünde kente gelen sivil toplum temsilcilerinden oluşan heyetle bir araya geldi.

Belediyede gerçekleşen ziyarette, Altınordu ile Almanya’nın Recklinghausen kenti arasında geçmiş yıllarda kurulan kardeş şehir ilişkileri ve iki şehir arasındaki dostluk bağları ön plana çıktı.

KARDEŞ ŞEHİR İLİŞKİLERİ GÜÇLENDİRİLECEK

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Ulaş Tepe, Almanya’da yaşayan Orduluların iki şehir arasında önemli bir gönül köprüsü oluşturduğunu belirtti.

Recklinghausen’de yaşayan Ordulu vatandaşların katkılarıyla geçmiş yıllarda temelleri atılan dostluk ve kardeşlik ilişkilerini daha ileriye taşımayı hedeflediklerini ifade eden Tepe, “Recklinghausen’de yaşayan Ordulu hemşehrilerimizin vasıtasıyla yıllar önce atılan dostluk ve kardeşlik köprülerini bu dönemde daha da güçlendireceğiz.” dedi.

Başkan Tepe, Almanya Ordulular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Birtek ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi