Her düzenli olarak olarak yapılan ve bu yıl 8.’si organize edilen Alacalar Mahallesi Hıdırevi Kültür ve Dayanışma Derneği pikniği olumsuz hava koşullarına rağmen yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Alacalar Mahallesi Hıdırevi Kırcalan mevkiinde düzenlenen etkinliğe Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Fevzi Okul, AK Parti İlçe Başkanı Fazlı Eren, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İlhan Uykun, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı, Perşembe Yaylası Güreş Ağası İlyas Karayel, AYDEF Başkanı Ali Danış, Meclis Üyeleri, ESOF Kurusu Başkanı, Aybastılılar Dernek Başkanı Hüseyin Akbaş, Sultanbeyli AK Parti Meclis Üyesi Günay Şahin, Mahalle Muhtarları, Dernek Başkanlarımız, İş İnsanları ve Aybastılılar katıldı.

Dernek Başkanı Yunus Emre Şahin’in organize ettiği piknikte Karakucak Güreşleri ile seyirciler Güreş sevkine doyarken birçok sanatçının sahne aldığı program ile de etkinliğe katılanlar da gönüllerince doyasıya eğlendiler.

Ağalık yarışının da yapıldığı etkinlikte mahalle sakinlerinden Saynur Kaya rakiplerini geride bırakarak 101 bin TL’ye Hıdırevi şenliklerinin yeni ağası oldu.

Editör: TE Bilişim