Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, izcilik ateşini izci çocuklarla birlikte yaktı. Başkan Kibar ve izciler izcilik ateşinin yanmasından sonra birlikte şarkılar söyledi.

“BÖYLE BİR FIRSAT YAŞADIĞIMIZ İÇİN DE MUTLUYUZ”

Fatsa Çevikder Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Sezai Batı İzcilik faaliyetini 10.Çınar Festivaline katkı sağlamak amacıyla yaptıklarını belirterek, “Bu faaliyetimizde değerli Belediye Başkanımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İzcilerimiz ile beraber böyle bir fırsat yaşadığımız için de mutluyuz. Kamp ateşi izcilikte dostluğu, kardeşliği sevgiyi ifade eder. İzcilik ateşi çevresinde gençlerimizle, ailelerimizle beraber birlik ve beraberlik içerisinde vakit geçiriyoruz. Sayın Belediye Başkanımıza tekrar çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

“FESTİVALİMİZİN ANLAMI İZCİLİKLE BİREBİR ÖRTÜŞÜYOR”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise yaptığı açıklamada,”Festivalimizin anlamı izcilikle birebir örtüşüyor. Festivalde birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının sağlanması için bir araya geliyoruz. İzcilik faaliyeti aynı duygu ve temennileri ifade ediyor. Burada birbirinden değerli büyük küçük izciler var. İzcilerimizin burada çadırları hazır, burada sohbet ve muhabbet içerisindeler, çok güzel ortamları var. Kardeşlerimiz için de bu izcilik faaliyeti unutulmaz bir anı olacak.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim