Edinilen bilgiye göre Ordu’nun Perşembe İlçesi Bekirli Mahallesi’nde yaşayan Rüstem Eroğlu adlı vatandaş Kurban Bayramı’nda kesmek üzere bir dana aldı. Danayı her gün kendi elleri ile besleyen Rüstem Eroğlu, yine dananın karnını doyurmak üzere bulunduğu fındık bahçesine gitti. Beklemediği bir anda dananın saldırısına uğrayan ve boynuz darbesi alan Eroğlu, yere yığıldı.  Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine olay yerine 112 Acil servis ekipleri çağrıldı ancak yapılan incelemede talihsiz adamın öldüğü tespit edildi.

70 Yaşında ve 5 çocuk babası olan Rüstem Eroğlu’nun cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Ordu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

GÖZ YAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Rüstem Eroğlu’nun cenazesi 8 Haziran Cumartesi günü öğle namazına müteakip Perşembe Beyli Mahallesi’ndeki evinden alınarak Bekirli Camii’nde namazı kılınarak aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, Rüstem Eroğlu’nun yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.

 * Haber: Ahsen KAYA

Editör: TE Bilişim