Açılışı geçtiğimiz haftalarda yapılan, bölgenin birinci, Türkiye’nin 3. En büyük mağazası olma unvanına sahip Violetta Seramik (Kütahya Seramik) mağazası, seramik ustalarının katıldığı bir programa ev sahipliği yaptı.

Çözüm ortaklarından biri olan Cermix Yapı Kimyasalları markasının yetkilileri tarafından, Fatsa ve çevre ilçelerimizde çalışmalarını sürdüren seramik ustalarına bir seminer verildi.

Seminerde mevcut ürün yelpazesi, ürünlerin kullanım alanları, yeni ürünler, ne işe yaradıkları ve ürünlerin uygulamalı tatbikatı yapıldı. Yaklaşık 1.5 saat süren seminer sonrası yemek faslına geçildi, ardından ustalarımıza çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Ustalarımız sektörümüzün taşıyıcı direğidir diyen Violetta Seramik mağazaları yönetim kurulu başkanı Murat Kaçak, açılışımızdan hemen sonra Cermix markamızın seminer teklifini hemen kabul ettim çünkü ustalarımızla bir araya gelmemiz için önemli bir fırsattı. Mağazamız ve bahçesi bu için oldukça da müsait olunca ailemizi evimizde bir araya toplamış olduk dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim