Ankara’da yapılan ve iki gün süren, 54 baronun stajyerlerinin katıldığı Doğu Karadeniz Bölgesi elemelerinde Trabzon, Samsun, Tokat, Giresun, Ordu Barolarının stajyerleriyle yarışan Ordu Barosu stajyerleri yarışmada birinci oldu. Samsun Barosu ikinci, Trabzon Barosu ise üçüncü oldu.

Yarışmada birinci olan İstanbul, Eskişehir, Malatya, Kahramanmaraş, Afyonkarahisar, Çorum, Diyarbakır ve Ordu Barolarının stajyerleri 05-06 Ekim 2019 tarihlerinde yine Ankara’da gerçekleştirilecek final karşılaşmalarında karşı karşıya gelecek.

Yarışma sonuçlarıyla ilgili açıklama yapan Ordu Barosu Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz ; “Türkiye Barolar Birliği Kurgusal Duruşma Yarışması Doğu Karadeniz Bölge elemelerinde baromuz en yüksek puanı alarak şampiyon olmuştur. Daha da önemlisi dostluk, dayanışma ve mesleğimiz kazanmıştır ” dedi.

Ekipte bulunan  tüm Ordu Barosu stajyer avukatlarını, takım çalıştırıcılarını, staj kurulu başkan ve üyeleri ile katkı ve emek tüm meslektaşlarını tebrik eden Poyraz; “yarışmaya katılan, dereceye giren girmeyen tüm Barolarımıza, Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı ve Eğitim Merkezine, değerli jüri üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim